Kundservicechef

Stockholm
Ansök senast 2019-10-20

Vi söker nu en Kundservicechef som vill vara med på vår framgångsresa med ansvar för att leda och utveckla vår prisbelönta kundserviceorganisation. Du kommer in i en spännande fas där ditt huvudfokus blir att ta oss till nästa digitala nivå och samtidigt fortsätta arbetet med vår starkt kundfokuserade kultur.

Om tjänsten

Som Kundservicechef på Avanza kommer du få leda ett prisbelönt team som levererar kundservice i världsklass! Till din hjälp har du två gruppchefer och ca 35 medarbetare. Ditt team ansvarar för att ge våra kunder en kundupplevelse som överträffar deras förväntningar och inspirerar till ökat sparande och innovation. Teamet hjälper våra kunder främst via telefon och mejl men även i fysiska möten. Tillsammans med övriga delar av Avanza skapar ni de bästa förutsättningarna för våra kunder och medarbetare. Du ansvarar för lönsamhet och tillväxt avseende merförsäljning och kundnöjdhet. I rollen ingår även budgetansvar för din organisation med kostnadskontroll och kostnadseffektivitet i fokus.

Rollen innebär att:

·      Leda och utveckla kundserviceorganisationen med ansvar för affär, medarbetare och resultat

·      Skapa en affärsdriven kundserviceorganisation vad gäller organisation, bemanning, kompetens, engagemang samt kommunikation och samarbete

·      Skapa ökade konkurrensfördelar, genom förbättrad kundservicenivå, tillgänglighet och enkelhet, gentemot marknaden

·      Säkerställa att våra kunder är nöjda och att vi har en effektiv och högkvalitativ kundservice utåt, men också är en viktig kanal internt för att utveckla vår verksamhet

Dina kvalifikationer

För att trivas i rollen som Kundservicechef tror vi att du gillar att jobba affärsdrivet och resultatinriktat mot högt uppsatta mål. Du är en tydlig ledare som kan entusiasmera dina medarbetare och skapa rätt förutsättningar för en attraktiv och kundfokuserad kultur. Vidare är du en duktig kommunikatör med förmåga till strategiskt tänkande.

Vi tror även att du:

•      har tidigare erfarenhet av liknande roller från exempelvis bank- eller försäkringsbranschen

•      har erfarenhet av att leda och utveckla organisation och medarbetare, skapa fungerande team och processer samt leda kulturarbete både i förändring och utveckling

Vi erbjuder

Tillsammans med ca 450 medarbetare kommer du att sitta centralt i Stockholm. Här får du ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter att påverka och med utrymme för egna initiativ. Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och att ständigt vara nyfikna på det senaste är ett bra recept på framgång.

Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får man lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. 

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 20:e oktober 2019. I denna rekrytering samarbetar vi med We Select. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Christofi Johansson, Chef Kundrelationer, på Maria.Christofi@avanza.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten, tel. 0707- 60 36 96. 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Emelie Sandsten

emelie.sandsten@weselect.com

0707 - 60 36 96

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Kundservicechef
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %